AĞRI / HAMUR - Kaynaklı İlkokulu

Kaynaklı İlkokulu

Kaynaklı Köyü Hamur/AĞRI
Vizyon
OKULUMUZUN VİZYONU Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
OKULUMUZUN MİSYONU Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen, bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip, yaratıcı, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
Ulaşım
Köy servisi yoktur. Her sabah öğrencileri köyden ilçe merkezine götüren servis vardır. Kendi aracınız var ise ulaşım çok rahattır. Öğretmen servisi ayarlamak biraz zor olmaktadır. Ağrı Merkezden geliş gidiş yapılmaktadır.
Kaynaklı Köyü
Hamura 8 km, Ağrıya 13 km
Diğer Hususlar
İnternet vardır ancak akıllı tahta yoktur. Tek öğretmen birleştirilmiş sınıf ve anasınıfı vardır. 2020 yılında yeni binaya geçilmiştir. Okula görevli verilirse kalorifer yanmakta, görevli olmazsa öğretmenler soba yakmaktadır.